Farlon Agent Desktop for Finesse

Designed til Firefox og Internet Explorer
Du vil opnå maksimal funktionalitet med disse browsere.
Integration med andre Systemer
Forbind dine interne systemer som Notes, Jabber, Skype for Business (tidligere kendt som Lync) og Exchange,
and sikrer dig at dine medarbejdere har de helt rigtige informationer vist.
Den bedste Søgefunktion på Markedet
Vores søgefunktion er både kraftfuld og let at bruge.
Er du klar til Finesse?

Er du allerede bekendt med vores fantastiske Farlon Agent Desktop, men vil flytte til "Cisco Finesse"-platformen uden at miste al den intelligente funktionalitet som Farlon tilbyder? Vi tilbyder dig løsningen med vores Farlon Agent Desktop for Finesse. Det giver dig mulighed for at nå vores robuste telefonbogssystem og benytte vores industri-ledende søgefunktioner så din organisations produktivitet maksimeres.

Telefonbogen med Tilstedeværelseintegration

Hvis du allerede er bekendt med Farlon Agent Desktop, har du allerede oplevet hvor vores produkt excellerer især: krystal-klar indikation af medarbejderstatus på tværs af din organistations systemer. Dine agenter vil øjeblikkeligt vide hvilken medarbejder der er klar til at tage kald.

Telefonbogen fungerer også som et omstillingbord
Tilpasningskapacitet

Du kan selv tilpasse Telefonbogsvisningen så det er sikret at kun de vigtigste informationer vises. Det vil reducere kaldshånteringstiden markant – en fornøjelse for både agenter og kunder.

Visningen kan tilpasses til at vise akkurat de informationer der nødvendige for at effektivt håndtere kald.
Den mest kraftfulde Søgemaskine på Markedet

Vi er stolte over at levere den bedste søge funktionalitet til organisationer rundt omkring i verden. Vores søge maskine er i stand til at forsyne fonetisk søgning og alternative staveord. Dette sørger for at alle navne med risici for stavefejl bliver opfanget af søgemaskinen, dette ville ikke være tilfældet med en industri-standard søgemaskine. Derudover, kan søgningen specificeres med wildcards og andre funktionssymboler – der opnås høj præcision i resultaterne.

Farlon Agent Desktop for Finesse har den mest avancerede søgefunktionalitet i industrien.
Afledte Data

Hvis den medarbejder, du leder ever, ikke er klar, vil du kunne omstille kaldet til en medarbejder med de samme færdigheder og privilegier.

Er den du leder efter ikke klar? Find hurtigt et alternativ ved at søge med "Afledte Data".